Agilitytävling Kalix

I lördags åkte vi upp till Kalix för att tävla agility.

Agility 1A
0 fel och en 3:e placering. Då de var 13 st startande så delades det ut 2 st pinnar, om det hade varit en till startande så hade 3 delats ut. Så tyvärr ingen pinne denna gång.

Agility 1B
5 fel och en 3:e placering. De 5 felen fick vi på bommen. Jag kom förmodligen lite för nära Butz och ”tryckte” ut honom, vilket gjorde att han hoppade av på sidan av bommen och missade kontaktfältet.

Hopp 2A
0 fel och en 3:e placering. Riktigt nöjd över detta lopp trots lite missar från min sida. Har tidigare inte riktigt våga lita på att jag ska hinna till byten osv och hållit mig på den säkra sidan. Så bestämde mig för att jag inte skulle tveka i detta lopp. Blev inte helt som jag planerat men jag vågade lite på att Butz och jag skulle fixa den utan att jag var för mycket på den säkra sidan.

Så triss i 3:e placeringar, tyvärr ingen pinne utan vi fortsätter att jaga hans 5:e pinne i agilityklass 1. 18-19 maj är det agilitytävling igen!

Lämna ett svar

Your email address will not be published.