Ilex MH

Igår gjorde Ilex sitt MH med en 1a på skott.


Blev MH:t precis som jag velat och trodde? Nej de blev det inte men jag känner mig ändå nöjd över resultatet. För några veckor sedan kom han in i spökåldern och började reagera på de mest underliga saker så jag är inte förvånad över att han reagerade som han gjorde på dumpen och spökena. Jag är dock lite besviken över att han inte riktigt visade så mycket nyfikenhet. Vanligtvis så brukar han vilja gå fram och undersöka saker utan uppmuntran, även nu senaste när han hittat saker som han tycker är läskiga. Men igår valde han att använda sina röstresurser och säga några väl valda ord och svordomar istället. Men jag hoppas och tror att de kan växa till sig och att han senare på MT:et om några år kan visa mer av de mod och nyfikenhet som jag sett hos honom.
Men matte får lite bakläxa när det kommer till hans lek och kamp. Jag har helt ärligt varit dålig på att kampa med honom de senaste månaderna. Han har kampat på så bra med Butz och har då väldigt bra grepp och biter inte om eller så. Nu ska det bli mer kamp med matte också och se om vi inte kan bättre på greppet där. Passiviteten får vi också träna lite mer på.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.