Sensommarhoppet i Piteå

I helgen var vi och tävlade agility i Piteå, alltid lika trevligt att åka dit. Av någon anledning så kändes jag lite off hela helgen, jag brukar vanligtvis vara rätt taggad inför tävling men man kan inte alltid känna sig på topp.

På lördag så körde vi två agilityklasser.
Agility 2A: Här kändes vi båda väldigt loj. Varmt och soligt samt massor med roliga dofter gjorde att Butz var lite distraherad. Hade jag varit peppad och på så hade han nog kommit ur det men när jag också var lite loj så blev de lite pannkaka. En rivning och sen en disk på en lätt sekvens.
Agility 2B: Här hade matte bestämt sig för att skärpa till sig. En rolig och klurig bana som vi tog oss runt felfritt på och en 2a placering! Tyvärr ingen pinne då de var för få startande i klassen för att fler än en pinne skulle delas ut.

Och hoppklasserna på söndagen.
Hopp 2A: 0 fel och en 2:a placering, ingen pinne då de återigen inte var tillräckligt många startande.
Hopp 2B: 14,97 fel och en 3:e placering. En riktigt fin början fick vi till och sen fick vi en vägran, en rivning och tidsfel.

Nästa tävling blir i Piteå den 7-8 September.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.