Ilex lydnadsdebut

Igår var de äntligen dags för Ilex lydnadsdebut! Lite halkig plan, massor med spännande dofter och publik men Ilex försökte ändå hålla fokuset på mig och de vi skulle göra. Såg på honom nån gång när han tappade fokuset att han kom på sig själv och rättade sig. Apporten blev inte så roligt när den hamnade så nära publiken, han hade nog helst sprungit och hälsat på alla, men han gjorde den i alla fall. Jag är supernöjd och de är riktigt roligt att vara igång med lydnadstävlandet med honom.

En 6:e placering av 16 startande, 181,5 poäng och uppflyttningsresultat blev resultatet!

Följsamhet9.0
Inkallande10.0
Sättande under marsch10.0
Apportering7.0
Fjärrdirigering8.0
Hopp över hinder10.0
Helhet9.5
Totalt181.5

Nu ser vi fram emot nästa lydnadstävling som är den 5 april i Piteå.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.